Φωτια Ηρακλειο - ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ: Η Αχαΐα στις φλόγες- Aνεξέλεγκτα τα μέτωπα ... - Τα άλογα τρέχουν στην πλατεία.

Φωτια Ηρακλειο - ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ: Η Αχαΐα στις φλόγες- Aνεξέλεγκτα τα μέτωπα ... - Τα άλογα τρέχουν στην πλατεία.. Διακοπές υδροδότησης στην αττική έχει προκαλέσει η σφοδρή πυρκαγιά που πλήττει τις αφίδνες. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με πέντε. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι του δήμου μινώα πεδιάδος στο ηράκλειο. «παραχώρηση της χερσαίας ζώνης του λιμένα στο δήμο ηρακλείου» ηρακλειο. Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βαρυμπόμπης με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι.

Σύμφωνα με το ekriti.gr τα ξερά χόρτα, προκάλεσαν. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι του δήμου μινώα πεδιάδος στο ηράκλειο. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βαρυμπόμπης με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι.

Φωτιά ΤΩΡΑ Ηράκλειο - Μάχη με τις φλόγες στο Πανεπιστήμιο ...
Φωτιά ΤΩΡΑ Ηράκλειο - Μάχη με τις φλόγες στο Πανεπιστήμιο ... from i.pinimg.com
Καταγγέλλει πως τον ξυλοκόπησαν και του «άρπαξαν» 300 ευρώ. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Φωτιά ξέσπασε λιγο πριν τις 8 το βράδυ σε εγκαταλελειμένο κτίριο στην αγία τριάδα στο κέντρο του ηρακλείου. Ηρακλειο αγιοσ νικολαοσ ιεραπετρα σητεια μοιρεσ νεαπολισ τυμπακι αρκαλοχωρι ρεθυμνο χανια. Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βαρυμπόμπης με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ξυλουργείο, σύμφωνα με το cretalive.gr. Συναγερμός σήμανε το πρωί της τετάρτης (09/09) στην πυροσβεστική υπηρεσία. Οι ένοικοί του πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν, ενώ ένας 78χρονος άνδρας μεταφέρθηκε.

«παραχώρηση της χερσαίας ζώνης του λιμένα στο δήμο ηρακλείου» ηρακλειο.

Στο πόδι βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία ηρακλείου όταν το απόγευμα της δευτέρας ξέσπασε φωτιά σε απορρίματα στην ε.ο. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Ηρακλειο αγιοσ νικολαοσ ιεραπετρα σητεια μοιρεσ νεαπολισ τυμπακι αρκαλοχωρι ρεθυμνο χανια. Μια μεγάλη φωτιά έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημιου, στην περιοχή της λεωφόρου κνωσού Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Σύμφωνα με το ekriti.gr τα ξερά χόρτα, προκάλεσαν. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι του δήμου μινώα πεδιάδος στο ηράκλειο. Η φωτιά που ξέσπασε σε κουζίνα, στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου, σε διώροφο κτίριο στην περιοχή των καμινίων στο ηράκλειο, σήμανε. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Με μεγάλη καθυστέρηση φτάνουν τα καναντέρ από την σκύρο. Φωτιά ξέσπασε λιγο πριν τις 8 το βράδυ σε εγκαταλελειμένο κτίριο στην αγία τριάδα στο κέντρο του ηρακλείου. Το ένα σπίτι σε ένα ισόγειο διαμέρισμα. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια.

Μια μεγάλη φωτιά έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημιου, στην περιοχή της λεωφόρου κνωσού Πού σημειώνονται διακοπές στην υδροδότηση. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Φωτιά ξέσπασε σε δυο διαμερίσματα χθες στις φλόγες, μέσα σε λίγες ώρες, στο ηράκλειο της κρήτης. Τα άλογα τρέχουν στην πλατεία.

Μεγάλη φωτιά στην Κρήτη: Απομακρύνονται κάτοικοι από ...
Μεγάλη φωτιά στην Κρήτη: Απομακρύνονται κάτοικοι από ... from www.newsit.gr
Με μεγάλη καθυστέρηση φτάνουν τα καναντέρ από την σκύρο. Πού σημειώνονται διακοπές στην υδροδότηση. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με πέντε. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Καταγγέλλει πως τον ξυλοκόπησαν και του «άρπαξαν» 300 ευρώ. «παραχώρηση της χερσαίας ζώνης του λιμένα στο δήμο ηρακλείου» ηρακλειο.

Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βαρυμπόμπης με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι.

Μια μεγάλη φωτιά έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημιου, στην περιοχή της λεωφόρου κνωσού Οι ένοικοί του πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν, ενώ ένας 78χρονος άνδρας μεταφέρθηκε. Μία τεράστια καταστροφή υπέστη κτηνοτρόφος στο ηράκλειο και συγκεκριμένα στις δαφνές μετά από φωτιά που ξέσπασε στον στάβλο που διατηρεί και στην οποία δυστυχώς κάηκαν ζώα. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ξυλουργείο, σύμφωνα με το cretalive.gr. Με μεγάλη καθυστέρηση φτάνουν τα καναντέρ από την σκύρο. Φωτιά σε σκουπίδια κινητοποίησε την πυροσβεστική. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Νικόλαος αγρίνιο αθήνα αίγιο αλεξανδρούπολη αμαλιάδα αμφιλοχία αμφισσα ανδρος αργος άρτα βέροια βόλος γαύδος γιαννιτσά γρεβενά δράμα έδεσσα ελασσόνα επίδαυρος ζάκυνθος ηράκλειο. Πού σημειώνονται διακοπές στην υδροδότηση. «παραχώρηση της χερσαίας ζώνης του λιμένα στο δήμο ηρακλείου» ηρακλειο. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι του δήμου μινώα πεδιάδος στο ηράκλειο. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες.

Φωτιά σε σκουπίδια κινητοποίησε την πυροσβεστική. «παραχώρηση της χερσαίας ζώνης του λιμένα στο δήμο ηρακλείου» ηρακλειο. Ηρακλειο αγιοσ νικολαοσ ιεραπετρα σητεια μοιρεσ νεαπολισ τυμπακι αρκαλοχωρι ρεθυμνο χανια. Το ένα σπίτι σε ένα ισόγειο διαμέρισμα. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια.

Καιρός: Προσοχή! Εκτακτη προειδοποίηση Αρναούτογλου για ...
Καιρός: Προσοχή! Εκτακτη προειδοποίηση Αρναούτογλου για ... from images32.inewsgr.com
Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. «παραχώρηση της χερσαίας ζώνης του λιμένα στο δήμο ηρακλείου» ηρακλειο. Φωτιά έχει ξεσπάσει, στην περιοχή του γαζίου, στο ηράκλειο κρήτης. Φωτιά σε σκουπίδια κινητοποίησε την πυροσβεστική. Νικόλαος αγρίνιο αθήνα αίγιο αλεξανδρούπολη αμαλιάδα αμφιλοχία αμφισσα ανδρος αργος άρτα βέροια βόλος γαύδος γιαννιτσά γρεβενά δράμα έδεσσα ελασσόνα επίδαυρος ζάκυνθος ηράκλειο. Ηρακλειο αγιοσ νικολαοσ ιεραπετρα σητεια μοιρεσ νεαπολισ τυμπακι αρκαλοχωρι ρεθυμνο χανια. Πού σημειώνονται διακοπές στην υδροδότηση.

Συναγερμός σήμανε το πρωί της τετάρτης (09/09) στην πυροσβεστική υπηρεσία.

Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη για την κατάσβεση φωτιάς κοντά στο μποδοσάκειο στο ηράκλειο. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι του δήμου μινώα πεδιάδος στο ηράκλειο. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με πέντε. Oι δυνάμεις αρχίζουν και συγκεντρώνονται στη λίμνη της εύβοιας όπου η φωτιά έχει επικίνδυνες διαστάσεις. Οι ένοικοί του πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν, ενώ ένας 78χρονος άνδρας μεταφέρθηκε. Μία τεράστια καταστροφή υπέστη κτηνοτρόφος στο ηράκλειο και συγκεκριμένα στις δαφνές μετά από φωτιά που ξέσπασε στον στάβλο που διατηρεί και στην οποία δυστυχώς κάηκαν ζώα. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ξυλουργείο, σύμφωνα με το cretalive.gr. Φωτιά ξέσπασε σε δυο διαμερίσματα χθες στις φλόγες, μέσα σε λίγες ώρες, στο ηράκλειο της κρήτης. Φωτιά σε σκουπίδια κινητοποίησε την πυροσβεστική. Στο πόδι βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία ηρακλείου όταν το απόγευμα της δευτέρας ξέσπασε φωτιά σε απορρίματα στην ε.ο. Συναγερμός σήμανε το πρωί της τετάρτης (09/09) στην πυροσβεστική υπηρεσία. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών.

Posting Komentar

0 Komentar